Bun
ca 20 buns
20 g fersk gjær
1,5 dl vann
0,25 dl melk
6 dl mel
½ dl sukker
1 klype salt
½ ts bakepulver
0,25 dl nøytral olje
Bland alle ingrediensene i en eltemaskin og la deigen hvile i 30 minutter.
Del deigen opp i små boller. Kjevl bollene flate og brett sammen.
La deigen hvile i nye 30 minutter. Steam bollene på bakepapir i en bambussteamer eller steamovn.
Skjær et snitt med en skarp kniv i «bretten». Fyll med kål, agurk, bønnespirer, koriander og den friterte sjøkrepsen.
Sjøkreps
eggehviter
hvetemel
pankomel
litt salt
kjele med olje til fritering på 180 °C
Rens sjøkrepsen og legg halene i lett saltlake i 10 minutter. Skyll av og tørk.
Paner i denne rekkefølgen; hvetemel, eggehvite og pankomel.
Friter til de er gylne og sprø.
tilbehør
Finsnittet kål
kimchibase
agurk, i tynne skiver
bønnespirer
fersk koriander
Finsnitt kål og bland den med kimchibasen til den blir så sterk som du vil ha den. Skjær agurk i tynne skiver.
Her kan man fylle med krabbe, kylling, langtidsbakt gris og mye annet. Med fotball og en iskald øl blir ikke livet bedre.