Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Stekt torsk med dampet grønnkål, brunet smørsabayonne, søl og havsalat

Stekt torsk med dampet grønnkål, brunet smørsabayonne, søl og havsalat>

320 g torskefilet, delt i fire porsjoner

smør 

saften av en halv sitron

 

Pensle torsken med olje og salt, og stek ved høy varme i tre minutter. Snu torsken, tilsett smør og sitron. Trekk pannen av varmen og la fisken trekke ferdig.

 

 

Brunet smørsabayonne

150 g brunet smør

1 egg

2 eggehviter

1 ss soya

1 ts salt 

 

Bland alle ingredienser og hell over i en espumaflaske. Varmes i ovn eller vannbad på 60 °C i en time. Ha i en patron og rist godt. 

 

 

Grønnkål 

80 g renset grønnkål

søl, havsalat og salt 

 

Damp grønnkålen og vend inn sølen og havsalaten. Smak til med salt.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev