Nyhet
Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Te-stekt laks, soya, mango og koriander

Te-stekt laks, soya, mango og koriander>

400 g laks, i biffer a 100 g

50 g te

5 g brent, sort pepper

5 g brente korianderfrø

salt og smør

mangopuré av en mango, smakt til med lime og sitron

1 dl soyasaus, jevnet med xantana eller maizena

1 finsnittet vårløk

100 g revet koriander

diverse karser

olivenolje, salt og pepper

 

Kjør teen med pepper og korianderfrø i en kaffekvern eller koppen på stavmikseren. Tørk den på brett over natten. Vend laksebiffene i krydderet. Salt den på hver side og stek den i smør til den får god stekeskorpe på hver side.

 

Del fiskestykkene på midten og server den nystekt med soyasaus og mangopuré. Kutt opp koriander, vårløk og karse til en salat og monter den med olivenolje. Smak til med salt og pepper. Anrett salaten på toppen av fiskestykkene.

 

        

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev