Nyhet
Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Tomatisert hummerkraft med estragon.

Tomatisert hummerkraft med estragon.>

1 ss god olje

2 kg hummerskall

1 kg sjøkrepsskall

4 sjalottløk

4 store plommetomater

2 ss brunt destilat

2 ss fransk fersk estragon 

1 liter fiskekraft fra bifangst, gjerne blåskjellkraft

 

Fres grønnsaker til kremet fiskekraft før man har på fiskekraft. Fres hummerskallet og sjøkrepsskallet godt i en gryte med olje. Tilsett så væske. Kok en hummerkraft, sil dem og reduser til man har god og kraftig smak. Hold den varm. 

 

Fres blåskjell, teppeskjell og hjerteskjell i en passende kasserolle med lokal hvitløk. Slipp oppi eventuelt små fiskekoteletter og hvit fisk i passende biter. La dem få en rask varmebehandling.

Anrett skjell og fisk i en dyp passende suppebolle. Tilsett kokende kraft og ferske urter

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev