8 sjalottløk, skrelt og delt i to
½ rød chili, finhakket
½ jalapeno, finhakket
2 ss rapsolje
1 liter kyllingkraft
1 lime
salt og pepper
2 kyllingbryst
2 ss honning
2 ss finhakkede urter, f. eks timian, estragon og persille
2 gulrøtter, gjerne i forskjellige farger
Fres løk, chili og jalapeno i olje i et par minutter til det får farge. Ha på kyllingkraften og la det koke til suppen har den styrken og smaken du ønsker. Smak til med limesaft, salt og pepper.
Skjær kyllingbrystene i strimler på langs og tre dem på spyd. Krydre kyllingspydene med salt og pepper. Ha på honning og friske urter.
Stek spydene i ovnen på 200 °C til de er gylne og gjennomstekte. Dette tar ca. 8 minutter. Skjær gulrøttene i spiraler eller strimler. La strimlene trekke i suppen 2-3 minutter like før servering.