Hovedretter Fjærkre Konfiterte andelår og salat med Kraftkar

Konfiterte andelår og salat med Kraftkar>

1 konfitert lår per person

eikebladsalat

1 granateple

4 hvitløksfedd

noen rosmarin- og timiankvister

maldonsalt og nykvernet pepper

 

Stek de konfiterte andelårene i en ildfast form med andefettet, knuste hvitløksfedd, timian og rosmarin. Krydre med pepper og litt salt.

La dem steke på 200 °C i ca 25 minutter. Sett dem under grillen et par minutter eller fres dem i en grillpanne så de blir crispy ved servering.

Skyll og tørk salaten, anrett den i en bolle eller lite fat. Bank ut granateplekjerner, grovhakk valnøtter og smuldre passe biter med Kraftkar.

Lag gjerne en passe tykk balsamicoreduksjon som dressing. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev