Hovedretter Fjærkre Kylling på rotisserie

Kylling på rotisserie>

 En stor kylling

2 hvitløksfedd

1/2 potte basilikum

1 sitron

smør til pensling

salt, pepper, paprika og korianderpulver 

 

Tørk av kyllingen og fyll den med sitronbåter, renset og hakket hvitløk og basilikum. Krydre den med salt, pepper og krydderblanding. Tre kyllingen på rotisseriet. Sett rotisseriet i grillen over indirekte varme. Pensle kyllingen regelmessig  med smør og gjerne tilsatt krydder under hele grillingen. Grill den i rundt 1 time, til kjernetempraturen har nådd ca 65-70° C . La kyllingen hvile i 10 minutter før du skjærer den opp. Server med en god salat og grillede, ovnsbakte poteter eller pommes frites.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev