Hovedretter Grønnsaker og sopp Wokket grønnkål med hvitløk, chili og bønnesaus

Wokket grønnkål med hvitløk, chili og bønnesaus>

Grønnkål

woksaus

2 fedd hvitløk

2 små røde chili, uten frø

4 ss bønnesaus

2 ss vann

1 ts sukker

 

Finkutt hvitløk og chili og fres i litt olje. Tilsett bønnesaus, sukker og vann og kok opp. Ta til side og avkjøl. Denne kan så oppbevares på kjøl.

Stek grønnkål i en glovarm panne med litt olje og fres til kålen er blitt myk og stekt. Tilsett 2 ss gulbønnesaus og ta av varmen.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev