Nyhet
Hovedretter Kjøtt Cassoulet med brødskorpe

Cassoulet med brødskorpe>

2 hakkede sjalottløk

4 gode, grove svinepølser

3-4 ss olivenolje

2 fedd knust hvitløk

1 gulrot, i små terninger

1 bouqet garni, krydderkvast med laurbær, purre, timian og persille

1 dl kokte linser

3 dl kokte hvite bønner

2 dl kokte kikerter

1 neve ferske erter

1 dl rensede ferske hestebønner

200 g renset andeconfit eller kokt lammeskank

3-4 dl innkokt og redusert hønsebuljong

salt og pepper

2 dl fersk brødrasp av lyst brød.

 

Fres løk, hvitløk og gulrot i oljen og legg i pølser og krydderkvast. Ha i alle de kokte belgfruktene. Hell i kraften og smak til med salt og pepper. Legg alt i en ildfast form. Dryss over med brødet og legg på noen skiver smør. Stek formen i ovnen i ca 20 minutter 20 °C til skorpa er gylden og fin. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev