Hovedretter Kjøtt Kokt kalv i dillsaus

Kokt kalv i dillsaus >

800 g kalvebringe i 1 cm tykkelse

2 gulrøtter

½ sellerirot

1 gul løk

1 potte hakket dill

10 hvite pepperkorn

2 laurbærblader

½ dl salt

1 dl sukker

1 dl hvitvinseddik

2 dl fløte

 

Skrell grønnsakene og legg dem hele i en kjele sammen med kjøttet og krydderet. Ikke ha i sukker, fløte og eddik. Dekk det med vann og la det koke i ca 1 1/2 time. Sil av buljongen i en ny kjele og ha i sukker, eddik og fløte. Kutt grønnsakene i mindre biter og legg dem opp i sausen sammen med kjøttet. La det koke i 5 minutter og ha i den hakkede dillen. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev