Nyhet
Hovedretter Kjøtt T-benstek, gremolatasmør og misto fritto

T-benstek, gremolatasmør og misto fritto>

1 T-benstek, 250-300 g pr person

250 g temperert smør

zest av 2 sitroner

2 finkakkede hvitløkfedd

30 g hakket persille

potet, jordskokk, lotusrot, skorsonnerot

1 l varmt vann

10 g salt

3 ss eddik

 

T-bensteken grilles på begge sider, ca 4 minutter på hver side og hviles tilsvarende.

 

Gremolatasmør

Pisk smøret hvitt. Tilsett hvitløk, sitronzest og hvitløk.

 

Misto fritto

 Finhøvle rotgrønnsakene på mandolin og legg dem i varmt vann med salt og eddik. Sil og tørk grønnsakene etter 15 minutter i vann. Friter dem gylne på 150 °C i en frityrgryte. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev