Hovedretter lam Kjekjøtt i kjele og mandelpotetmos

Kjekjøtt i kjele og mandelpotetmos >

800 g kje i grove biter

en dobbel neve med sopp, gjerne shitake

2 artiskokker, renset og delt i grove biter

6 sjalottløk, skrelt og delt i to

1 bunt palmekål 

½ flaske rødvin

salt, pepper, sennep og sitron

1 l kraft av kje, kylling, grønnsaker eller okse

 

Ha kje og grønnsaker minus kålen i en kjele med oljen. Stek lett og tilsett rødvin. Kok inn til halvparten før kraften tilsettes. Det skal dekkes med væske. Kok under lokk i 1,5 timer. Smak til og juster med salt, pepper, sennep og sitron. Server med mandelpotetmos.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev