Hovedretter lam Lam med Cabrales

Lam med Cabrales>

4 lammekoteletter

100 g lammebrissel

100 g Cabrales

200 g Amandinepoteter

1 fersk fiken

litt fersk rosmarin

Mojo Picon

 

Kok potetene i saltet vann med ett laurbærblad i ca 15 minutter.

Hell av vannet og damp dem tørre. Ha dem i en stekepanne med meierismør og stek dem.

Salt og pepre kotelettene og stek dem fint på begge sider.

Legg Cabrales på kotelettene og la den smelte litt under lokk.

Ha samtidig lammebrisselen i en varm panne og stek til den er sprø på utsiden, vær ganske generøs med flaksalt og pepper.

Anrett koteletter, smørstekte Amandinepoteter og lammebrissel med delt fiken og rosmarin. Smaskens!

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev