Nyhet
Hovedretter lam lammefrikasse, beter og løpstikke

lammefrikasse, beter og løpstikke>

500 g lammebog

vann og salt

1 gulrot

1 løk, i båter

3 stilker stangselleri, kuttet i biter

2 kokte gule beter

2 kokte polkabeter

6 dl av kokekraften

3 ss mel, blandet med litt vann til en jevning

2 dl fløte eller cremé fraîche

finhakket løpstikke eller persille

 

Kjøttet kuttes i biter og kokes i vann i ca en time til det er mørt. Sil kraften over i en annen kjele. Kok opp og ha i grønnsakene som er skrelt og kuttet opp i biter. Jevn kraften og leger med fløte. Smak til med salt og pepper. Bland i eller dryss over urtene og server med poteter til.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev