Hovedretter vilt Helstekt hjortefilet

Helstekt hjortefilet>

1,2 kg hel hjortefilet

1 finhakket stor løk

3 knuste hvitløkfedd

1/2 finhakket rød chili

Kvister med fersk rosmarin

2 baby leafs

1 dl  Fernet Branca

2 dl soyasaus

2 ss Japansk sennep eller Dijon

1 ss  knuste einerbær

4 skiver appelsin

rosmarin som garnityr

 

Legg fileten i en tett, dekk den med alle ingrediensene og sett boksen i kjøleskapet.  La den stå kaldt i noen timer. Stek fileten i en panne på alle sider til den er medium rå. La den hvile i minst 5 minutter før oppskjæring. Vask rosmarinen under rennende vann, rist godt av vannet og  legg rosmarinen under det oppskårede kjøttet. Server med dine yndlingsgrønnsaker til.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev