Indrefilet av reinsdyr saltes lett, rulles stramt opp med clingfilm og trekkes i 15 minutter på 54 °C i et sousvide vannbad rett før servering. Kjøttet brunes deretter av i en varm panne med smør i et par minutter før du har litt rødvinssaus opp i panna og glaserer det opp. Ta av varmen og la kjøttet hvile i ti minutter før du ruller det i urtecrumble og kutter til servering. Urtecrumble lages ved å blande sprøstekt løk med fritert persille.
Sprøstekt løk
Skrell og kutt store hvite salatløk på mandolin. Legg løken på bakepapir og pensle med olje og litt salt. Ha deretter et nytt lag med bakepapir og legg på en stekeplate. Løkene stekes under press på 120 °C til de er gylne og sprø.
Karamellisert løkpuré
Restene av løkene hakkes og brunes godt med mye smør og kjøres til en tykk puré.
Svovelkjuke confit
Svovelkjuke vakuumeres med salt og olivenolje og trekkes på 80 °C i vannbad i tre timer. Kjøl den ned og kutt til passende biter. Stek den i panne med masse smør til servering.
Morkelsaus
Lag en klassisk dyp rødvinssaus med rein- eller viltkraft og oksekraft. Stek opp morkel og la det trekke i sausen med litt einebær.